Tuesday, 2 April 2013

Nutriferon

Bismillah..Walhamdulillah...

Syukur ya Allah..di atas nikmat & rahmat yang Engkau limpahkan kepada kami sekeluarga...

ermm..dah lama jugak x update blog ni..asyik berhabuk & berdebu jer blog ni..ntah2..dah ada sawang...hehe...apa khabr anda semua pembaca blogku yang setia & sangat di kasihi :-)????...hopefully sentiasa sihat hendaknya...ceewahh...mcm tulis surat plak..intronya :-)

yelahkan..dulu..pakai surat tuk luahkan perasaan & rindu kat keluarga...sekarang teknologi dah moden & canggih..sesi luahkan perasaan & rindu dah beralih ke blog plak..bukan "secret diary" dah..tetapi lebih kepada sharing...maklumlah..sharing is caring..caring is loving..betul x????...sama2 kita sebar-sebarkan kebaikan...dengan niat untuk menolong..in syaa Allah..saham akhirat kita..makin bertambah gemok2...hendaknya..amin3 :-)

xsemestinya nak income gemoks jer kita...saham akhirat kita pun mesti lebih gemoks lg :-)..barulah hidup bahagia di dunia & lebih bahagia di akhirat..in syaa Allah..amin3. Ek..bertazkirah plak saya..sedar x sedar..dah masuk bulan APRIL 2013..kejap jer masa...

oh ya..alang2 dah sebut masuk bulan APRIL 2013..terus teringat..tentang PROMO BULAN APRIL 2013 "NUTRIFERON" BUY 6 FREE 1. Alhamdulillah..syukur sekali lagi...ya Allah..kerana..maklumlah kebetulan sekarang ni musim panas terik sangat..terutamanya di Kuala Pilah...kawasan paling panas di Malaysia..ni saya letak keratan Akhbar...


disebabkan musim panas yang melampau..ramailah antara kita kena demam, selsema & batuk...boleh dikatakan juga sekarang musim orang demam, batuk & selsema...oleh itu..memang tepatlah shaklee membuat promosi NUTRIFERON ni kerana Fungsi Utama NUTRIFERON ialah sebagai IMUN BOOSTER...memang sangat baguslah amik tuk perkuatkan sistem imun/pertahanan badan tuk melawan virus demam, batuk & selsema ni :-)..lagipun dia bukan ubat..tapi supplement yang menggalakkan penghasilan interferon secara semulajadi dalam badan, yang tidak bertoksik, terbukti secara klinikal, berpaten, & yang paling penting selamat digunakan.

k,lah..setakat ni dululah... saya...bercelotah tuk harini..nnti saya update lg ye pasal NUTRIFERON ni...mesti anda semua nak tahu jugak kan...details..tentang NUTRIFERON ni...anak pun dah nak menyusu ni..noktah di sini dulu :-)


with love 
UmmiHealthy :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...