Assalamu'alaikum/ hai Pembaca blog yang saya kasihi dan sayangi :-) Sedikit perkongsian yang tidak seberapa daripada saya untuk anda :-) [info/Sharing] Tahukah Anda!!! Vitamin Supplement BUKAN ubat ye..ramai yang salah faham dengan supplem…
Continue Reading...

Assalamu'alaikum/hai... Pembaca blog yang dikasihi :-) Di sini saya nak share/berkogsi maklumat/info tentang KOLAGEN(COLLAGEN) :-) Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada…
Continue Reading...

Assalamualaikum/hai.. Pembaca blogku yang ku kasihi... Terima kasih yang tidak terhingga kerana telah mengikuti blogku dari semasa ke semasa tanpa jemu-jemu... Alhamdulillah...syukur ku panjatkan kepadamu ya Allah kerana masih diberi kesihata…
Continue Reading...

Assalamu'alaikum/hai :-) Pembaca/pelawat blog yang di kasihi... Sudah menjadi lumrah..setiap manusia suka kepada kecantikan. Oleh sebab itulah..pada zaman moden yang pesat membangun ini dan teknologi pun makin canggih..ada bermacam2 cara…
Continue Reading...

JOM JANA PENDAPATAN EXTRA SEHINGGA 3-6 ANGKA DENGAN SHAKLEE!!!!!!

Assalamu'alaikum/hai... Pembaca blog yang saya kasihi... Sekarang saya nak share bagaimana nak join & ber BISNES dengan SHAKLEE.. bagi yang TIADA MODAL(macam saya :-)) dan bagi yang ADA MODAL(tapi sedikit)... Tetapi sebelum tu, DI baw…
Continue Reading...

Assalami'alaikum/ hai... Jom sambung citer saya sampai habis..kalau drama..sudah episod akhir..insyaAllah ('',) Macam mana saya jadi distributor SHAKLEE???? Hmmm..macam ni citernya, selepas saya dah suka dengan ALFAFA...saya nak t…
Continue Reading...

Assalamu'alaikum/ hai pembaca blog yang saya kasihi....ni..sambungan citer saya... Macam mana saya terus terlintas supplement SHAKLEE & bukan produk jenama lain??? . Sebenarnya macam ni, sebelum ni, masa saya study di Uitm Shah Alam du…
Continue Reading...

Assalamu'alaikum/hai... Hampir seminggu x update blog...Alhamdulillah, arini berkesempatan update blog ni... Oh ya...saya nak kongsi(share) 1 citer kat blog saya ini('',).... Citernya macan ni...pg ni 1 nov 2012...saya call shakle…
Continue Reading...