Sunday, 22 December 2013

Percaya atau tidak???...ada supplement yg boleh buang boroi dlm masa xkurg dpd 5 hari.

Assalamu'alaikum semua pembaca blog ummihealthy. Apa khabar semua :-) hopefully semua sihat2 ye.dah singgah kt ummihealthy mestilah sihatkan???...aura sht & positif tu mesti amik ye..hehe

 Sudah agak lama saya x aktif berblog..bersawang byk dah blog ni...adoi...b4 ni dah janji kat diri sendiri nk update blog seminggu 2x at least :-).asyik langgar janji jer..hehe

k,lah insyaa Allah lepas ni nk istiqomah jgk dgn blog ni..mcm berfacebook..hehe..

 banyak benda boleh share kat blog..sbb fb ni boleh update pendek2 jer...blog plak boleh citer 10hari 10mlm...haha..betul x?...

tapi saya xderlah nk type panjang2..just nak share something yg menarik & dpt bg manfaat kt orang lain...in syaa Allah..

back to da topic..rupa2nya kan...ada supplemen tyg dapat membantu kikis lemak2 degil lelaki yg boroi ni :-)...nk tahu x apa????jeng...jeng..jeng...hahaha..bg effect kasi lebih sikit!

 supplement tersebut adalah "Omega Guard & Herbalax shaklee".

Bagaimana asid lemak omega 3 dapat bakar lemak??


bersambung yer...sy citer full di next episode :-) stay tune :-)





















1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...