Wednesday, 9 July 2014

Vivix The Most Wanted Supplement

Teks: Noriah Si Bunga TulipšŸŒ·

Saya ini membawa pembaca semua Mengenali Vivix & Bahan Aktif utama dalam vivix


Vivix diperbuat daripada:
1.Anggur Muskat
2.Lobak Ungu
3.Elderberi Eropah
4.Polygonum Cuspidatum


Bahan aktif utama yang terkandung dalam keempat-empat bahan tersebut ialah: RESVERATROL(menjadikan vivix sangat unit & ajaib)

Apa itu RESVERATROL?
-Merupakan antioxidan yang sangat bagus
-juga merupakan kompaun tumbuhan yg dikenali sebagai polyphenol

FUNGSI RESVERATROL:
1.Sebagai Anti pengoksidaan kolesterol jahat

Contoh: 
macam mana RESVERATROL bantu cegah penyakit jantung?

# mencegah dari pengoksidaan kolesterol jahat & secara tidak langsung menghalang platlet bergumpal membentuk klot dalam salur darah (bagi salur darah jantung tidak tersumbat)

2.Sebagai anti keradangan

3.Sebagai anti pembekuan darah

4.Sebagai anti kanser

Contoh:
Cara dia bertindak dengan merencat pertumbuhan sel kanser, Menghalang pembentukan neurovascular yang supply darah ke sel kanser, Mengaktifkan proses apoptosis( iaitu proses kematian sel kanser)

Sebab tu ada pesakit kanser yang telah mengamal vivix doktor isyhtihar dia bebas dari kanser



5. Menbantu menurunkan aras gula dalam darah ( yang ini memang terbukti sebab dah ada kajian)

6. Mencegah insulin resistance( badan tidak respon terhadap insulin)

Contoh:
Bila gula banyak dalam darah, RESVERATROL berperanan mencegah insulin resistance ini, jadi secara tidak langsung ia dapat menurunkan aras gula dalam darah

*insulin( satu hormon yang merangsang penukaran gula kepada tenaga)


7.Mencegah penyakit Alheizmeir

8. Melindungi saraf kita dari rosak


9. Mencegah kesan-kesan akibat penuaan (Awet muda)



10. Ada jugak kajian menyatakan bahawa RESVARATROL boleh menurunkan berat badan

Banyakkan manfaat & Khasiat Bahan aktif (RESVERATROL)dalam vivix..

Hebatkan vivix?..mana Tak hebatnya..
RESVERATROL sejenis antioxsidan yang paling tinggi dalam vivix.kandungan RESVERATROL dalam Vivix
10 kali ganda banyaknya.

Sebagai kesimpulannya, sebab itu saya cakap vivix the most wanted supplement sebab banyak penyakit dia boleh bantu dan cegah sebelum terlambat.


Berminat nak mencuba vivix..harga sangat-sangat berpatutan.bolehlah hubungi saya, Noriah di talian 019-3039690

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...