Tips Bantu Selesaikan Masalah Ruam-Ruam Merah Bayi




Assalammualaikum..hai
.
Jom baca apa kata pengguna krim pelbagai guna “Herbal Blend Cream” Shaklee...
————————

Sebelum itu saya nak perkenalkan diri saya dulu, Nama saya Amirah Najwa Ab Razak. Sudah berkahwin dan mempunyai anak baru 1( umur 1thn 8 bulan)

Sy nak share shaklee effect anak saya krim herbal blend yang menjadi bualan ibu-ibu yang ada masalah ruam² merah terutama bayi yang baru lahir. 


Anak saya Ahmad aqil masa lahir ada bintik-bintik putih kat muka... 

Lepas 1bulan pulak merah-merah ruam kat pipi pulak.
Mak kata itu ruam susu..

Lepas menyusu saya akan lap dengan kain basah.
Tapi 2-3 hari  merah tetap tak hilang jugak. 

Krim herbal blend mmg sentiasa ada spare kat umah. 
Saya cuba letak kat pipi anak setiap kali lepas mandi.

3 hari konsisten sapu krim herbal blend. Alhamdulillah mmg mujarab

Lepas 1bulan bawah leher pulak start merah-merah dan jugak celah peha 

Tanpa membiarkan merah dan melecet lagi teruk dan tanpa ragu-ragu saya akan sapu krim herbal blend selepas mandi.

Alhamdulillah, krim herbal blend tak pernah mengecewakan saya.

Dan yang paling saya puas hati sangat, bila dah besar sikit nie, nyamuk pulak mendarat kat badan dan macam biasa krim herbal blend bantu selesaikan masalah saya.

Krim herbal blend wajib ada setiap rumah yang ada bayi atau anak kecil


Sekian sahaja perkongsian saya..
—————
.
Alhamdulillah, syukur biiznillah..memang krim herbal blend mesti ada dalam beg bayi setiap masa dan ianya sangat selamat (jika termasuk dalam mulut bayi tak racun) dan betul-betul berkesan!
.


Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang krim herbal blend ni, boleh contact:
.
Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor
#cyahshaklee 019-3039690
#shakleeleader
#mentorbisnes
Share this article:

No comments:

Post a Comment