Tuesday, 9 October 2012

Set Ibu Berpantang

Assalamu'alaikum/hai...

Harini sihat semua???....kepada yang sihat..alhamdulillah dan kepada yang kurang sihat..semoga cepat sembuh dan kembali sihat:-)

Pembaca blog yang dikasihi semua...

harini saya ingin berkongsi tentang "berpantang".Adakah anda ikut cara berpantang orang tua2..dulu2..atau cara berpantang zaman moden ni???...Cara mana2 pun yang anda pilih, yang penting kedua-duanya dapat menyembuhkan luka, dapat mengembalikan tenaga anda semula semula...dan yang paling penting dapat mengembalikan bentuk badan anda semula...betul tak???

Saya percaya...masa berpantang mesti tak bestkan...hanya dapat makan nasi dengan ikan bakar/daging bakar dan biskut dengan air milo/teh  jer...sayur..orang tua2 tak bagi makan lagi kan?...Diorang kata sejuklah,tak bagus untuk urat..dan sebagainya...(memang betul pun)...Habis tu macan mana nak dapatkan zat dan khasiat yang mencukupi untuk bayi kita yang menyusukan kita????..dan bagaimana nak pulihkan tenaga balik dengan cepat????

Ahaa...Caranya adalah dengan mengambil vitamin suplemen yang selamat, berkesan dan semulajadi yang tidak mengandungi bahan kimia, perasa dan pengawet..betul tak????

Kalau macan tu, nak pilih vitamin/ suplemen jenama apa ye yang selamat????

>>>>Jawapannya: SHAKLEE:-).kenapa???

SHAKLEE..Selamat, berkesan dan Semulajadi..insyaAllah..



Bagi mengukuhkan lagi bahawa produk shaklee ini SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI...

Disini saya sertakan dengan testimoni pengguna yang berpuas hati menggunakan set ini:




Berminat???? Contact saya:
Shaklee Independent Distributor 
(ID:888324)

Noriah Ibrahim
019-3039690
noriah01@gmail.com
fb page: https://www.facebook.com/noriah.ibrahim
lokasi Cash on delivery(COD): Seremban,nilai dan yang berdekatan…


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...