Shaklee baby, SELAMAT. LEMBUT.ORGANIK

Teks by: Noriah Ibrahim (#cyahshaklee)
Facebook: Noriah Ibrahim
FB page: Ummihealthy
Instagram: ummihealthy_naturalbeauty



Baby Shark Doo Doo Doo, Baby Shark! 

Patutlah lagu ni femes tetiba, rupanya ShakleeBaby dah keluar :-)

Siapa yang ada baby, sesuai sangat produk ni untuk anak anak kecil permata syurga.  

Kalau anak anak ada kulit sensitif, ada eczema, produk ni sesuai sangat untuk baby.  

✅Ada Massage Oil 
✅Ada Soothing Lotion 
✅Ada Gentle Wash


Lepas tu, dapat Free pulak Tuala ShakleeBaby MicroFiber! 😍

✅Bebas Bahan Kimia berbahaya 
✅Disahkan Organik 
✅Diuji Oleh Pakar Kanak kanak 
✅Lembut dan menenangkan


Bukan untuk baby je sesuai.  
Kalau kita yang dah dewasa ada masalah kulit sensitif dan eczema pun sesuai sangat guna produk ni.  

Bau dia sangat semulajadi.  Takde dah bau kuat sangat menusuk hidung sampai terbersin bersin 😂

Paling best ada essential oils dalam produk ni.  

Best kan?  
Bakal dijual di pasaran hujung November ni.  

Kalau nak, boleh pre order dengan C.yah :-)
Harga berbaloi sangat!

Let's #ShakleeBaby! 😍

Www.wasap.my/60193039690/NakPreOrderShakleeBaby



Share this article:

No comments:

Post a Comment