Thursday, 1 November 2012

Assalamu'alaikum/hai...

Hampir seminggu x update blog...Alhamdulillah, arini berkesempatan update blog ni...

Oh ya...saya nak kongsi(share) 1 citer kat blog saya ini('',)....

Citernya macan ni...pg ni 1 nov 2012...saya call shaklee tuk place order nak restock barang. Selepas dah selesai place order, x sampai 2 minit saya letak phone, tiba2 no shaklee naik kat phone saya...so,saya peliklah kan? nape shaklee call balik? ada salah buat order ke? sbb tadi dah double check betul2.Kemudian saya jawab call tu..tiba2 orang shaklee tu bagitau ala2 macam nilah.."Puan, Bulan ni PROMO ALFAFA!!!!..besar & kecik "BELI 6 FREE 1""..saya jawab...oh ye ke..WAH ada PROMO ALFAFA!!!..saya dengar je bulan ni PROMO ALFAFA..sengih sampai ke telinga saya..kenapa?..jap g saya citer..hehe..saya gtau orang shaklee tu..ok2, jap lagi saya call balik tuk change order/tukar order..betapa suka & seronoknya saya..sbb..meh saya citer..sbb ALFAFA is my favourite...hehe...
Macan mana ALFAFA jadi my favourite???

Ahaa..citernya bermula maacam ni, B4 bulan puasa lepas, seingat saya 1 week B4 puasa, saya duk risau macam manalah nak breastfeed(bf) anak saya yang masa tu 6bulan..kalau saya dah start puasa nanti...mesti susu anak saya x cukup dan mesti anak saya x kenyang..kesian pulak kat dia sbb anak saya xnak/xmau langsung hisap susu formula & botol (lagipun saya mmg nak bg bf dia sampai 1thn at least). Fikir punya fikir...tiba2 terlintas dalam fikiran, eh mesti cari supplement ni tuk milk booster (banyakkan susu)..dalam bulan puasa nanti di samping kita pun bertenaga jugak..supaya anak saya mendapat susu yang mencukupi untuk keperluannya. Selepas tu, baru teringat ada seorang sahabat saya duk jual SHAKLEE dan SHAKLEE ada produk tuk milk booster...

Macam mana saya terus terlintas supplement SHAKLEE & bukan produk jenama lain???..jeng2...tunggu..to be continue...

>>>enjoy your reading & keep smiling :-)...
...Sudah berminat dengan ALFAFA shaklee???..tgh promo ni..PM/sms saya 0193039690 tuk dapatkan cepat feedback..& boleh kita sembang2('',)..

peace no war :-)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...